Pups

HET AANSCHAFFEN VAN PUPS

Ooit gedroomd van een huisdier zoals Scooby Doo? De Deensedog is het model van uitstek voor deze bekende cartoon figuur. Als u het overweegt om Deense dog puppies te kopen dan zijn hier een paar handige tips om u voor te bereiden. Ten eerste moet u zich afvragen wie erop het idee gekomen is om een Deense dog puppies te kopen.

Als het de kinderen zijn dan moet u zich bewust worden datDeense dog puppies binnen een jaar groot en sterk worden, waardoor u als ouders deze zal moeten uitlaten. Ze hebben voldoende ruimte en beweging nodig. Is uw huis groot genoeg? Daarnaast komen er ook kosten bij, de verzorging, de voeding, dierenartsen etc. Deense dog puppies hebben allemaal een verschillend karakter. De ene pup is dominant de ander is verlegen of schuw, wat nog belangrijker is wat is uw eigen karakter.  Het is belangrijk dat de puppie straks uw eigen leven niet domineert en dat de hond niet het baasje wordt! Klinkt bekend? Bent u bekend met de ras kenmerken van deze hond?

AANDACHTSPUNTEN

Ten eerste de rasstandaard, Deense doggen zijn grote honden met stevige poten. Ze zijn niet overgespierd maar hun spieren zijn goed ontwikkeld. Ze hebben een smalle kop en donkere schaduwen rondom de ogen waarmee ze een vriendelijke en rustig uitstraling krijgen.De Deense dog heeft lange rechte poten en een dikke korte vacht met een glanzend effect. Ze komen voor in de volgende kleurpatronen: zwart, blauw, licht tot donkerbruin, wit met zwarte vlekken. De Deense dog heeft een trotse houding en straalt ontzag uit. Nu u de kenmerken kent kunt u nu op zoek gaan naar een fokkerij of kennel. Kies altijd de pup die als eerste naar je toe rent. Controleer de ogen, ogen en het gebid en check het vaccinatie boekje als de Deense dog puppie ingeënt of ontwormd is.

Voldoen de Deense dog puppies aan al deze voorwaarden dan observeert u de puppies nogmaals binnen het nest. De sociale contacten tussen andere pups is heel belangrijk, is de puppie levendig, energiek en nieuwsgierig dan heeft u hier een leuke nieuwe gezinslid gevonden.

WIST U DAT?

U heeft plannen voor het kopen van een Deense of Deense dog in Nederland? Vind hier Deense Dog fokkers en kennels in Nederland. Handige tips:

Is het nest gevestigd binnenhuis of in de schuur?
Heeft de Deense dog pup een dikke buik? Kan wijzen op een worm infectie.
Kloppen de papieren en de inenting documenten?
Heeft de fokker andere honden, en mag je deze zien?
Ogen de puppies energievol?